image-normal.jpg

Nami-hiiri kulkee silitetyissä vaatteissa, oikoo hameestaan joka rypyn istuttuaan, mutta ei pidä itse silitystoimenpiteestä laisinkaan. Tylsää puuhaa. Maanantaiaamu on noussut harmaana ja pilvisenä. Hiiri yritti keksiä jos jotakin pientä taukoa tylsään puuhasteluun......Ja kuten niin monasti ennenkin postilaatikosta on löytynyt aurinko, sekä iloa sylintäydeltä.

Kukaan ei tiedä, että hiiri on  säästellyt viimeistä Da-Capoa seuraavalle matkalleen, joko lentokentällä odottelemiseen tai sitten koneeseen kahvin kanssa. Nyt niitä voisi ottaa mukaansa vaikka kaksittain! Niin ja nauttia yhden tänään...energiaksi päivän jatkoon!

Ihana, tutuksi käynyt blogikaveri oli ajatellut hiirtä ja hiirenkolon sijaintia kartalla. Arvannut ettei marketista löytyisi fariinisokeria simaan. Paketissa oli myös kauniita orvokkiserviettejä, ei tarvitsisi nipistellä parvekkeelta aamiaisen koristeeksi! Lisäksi hän halusi ilahduttaa hiirtä omalla mieliherkun reseptillä ja siihen liittyvillä muistoillaan. Hiiri asuu miltei 'Savariini' -klassikon naapurissa ja pitää siitä suuresti, kuten reseptin lähettäjäkin, joka kaiken lisäksi tiesi, ettei hiirellä ole oikeaa savariinivuokaa. Hän oli lukenut vanhoja postauksiani ! – Ehkä hiiri hankkii matkaltaan itselle nyt tuliaisen, sillä vuoka on monikäyttöinen ja varsinkin kesäaikaan.

Käsi sydämellä, kiitoksella!

nami-hiiri