Tuiki tavallinen kahden munan kakkupohja. No, on siinä mausteena vaniljaa ja raastettua sitruunaa hiirenkolon omenahillotäytteessä sekä omena-papayasoseessa. Muuta omaa ajatusta ei sitten ollutkaan, sillä idean on Sweet Dream -lehdestä.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskakku%201%20-norm

Lehden ohjeessa oli sokerimassasta päällyste, mutta hiiri vaihtoi marzipaaniin, jonka päiväys oli umpeutumassa. Kumpikaan ei varsinaisesti ole nami-hiiren suosikkeja. 

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskkku%202-normal.j

Vanhenemisen pelossa syötävä 'ruohokin' sai viimeisen tehtävänsä. Marzipaanin alla on kermakreemiä ohuelti. Koristeena makeisia ja sokerimassasta Wiltonin hauskalla vekottimella painettuja kuvioita.

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskakku%20%203-norm

.....kakussa on kolme kerrosta ja kahdessa alimmaisessa on reikä keskellä (2 cm halkaisija).Kolo oli määrä täyttää pienillä pääsiäismakeisilla ja laittaa sitten viimeinen kerros paikoilleen. Tämä jippo toimi oikein hyvin.!

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4iskakku%204-normal.

Kakkulapio oli kookas, mutta hiiri taiteili sillä tottuneesti itselleen pienen palan -  mutta liian pienen, sillä mitään yllätystä, jota hiiri tiesi odottaa, ei näkynytkään!  Kakusta oli leikattava kapea kaistale lisää. - Hiiri on perso makealle, muttei ahne. Lautanen on kahvikupin alunen eli siis pienempi, kuin kakkulautanen !

nami-hiiri