keskiviikko, 4. syyskuu 2013

SLY24 - Iloinen syksy !

Se saapuu salaa, aivan yllättäen ja nopeammin kuin ajatus. Se lämmittää mieltä ja sielua. Se on osin lempivärini,  osin ruskan värinen, hyödyllinen ja äärettömän hauska.

Se saapui kahdessa päivässä keskelle Eurooppaa! Se oli SLY24 kierroksen syyskuun paketti, jota ei ehtinyt salaa edes vielä toivoa saapuvaksi.

image-normal.jpg

Se on hyödyllinen: kanelia, kardemummaa, hasselpähkinärouhetta, mantelilastuja, leivinjauhetta ja hauska kuorimaveitsi hiiren rakastamille porkkanoille.

image-normal.jpg

Se lämmittää mielen, kun kauniin vihreät kynttilät valaisevat ja luovat tunnelmallista lämpöä, hiiren nauttiessa Muumi Mamman voimajuomaa – höyryävän kuumaa tummaa teetä, josta aistii raparperin ja mansikan  viilentyvissä illoissa.

image-normal.jpg

Uusi syyskuun ”Unelmien Talo & Koti” pitää sisällään Puutarhurin muffinit, joita varten sly –parini lähetti mausteita. On cobbleriin resepti ja muihin syksyn parhaisiin luumuherkkuihin, samoin tosca –piirakan ja suklaahoukutuksen .....ja ettei syöminen unohtuisi, on myös punajuurikeittoa, kuha-juurespataa, voitokas resepti ’Kaarle Kuninkaan liharullat’.

Lehdestä löytyy innostava idea kokeiltavaksi – valaisin muffinivuoista !

image-normal.jpg

...ja se hauskuus löytyy tästä paketissa olleesta kortista ! 

Nami-hiiri kiittää sydämensä pohjasta tämän kierroksen pariaan, nukkuu makeasti yön yli ja miettii aamulla mitä kokeilee ensin. Sinisiä ja punaisia luumuja olisi jääkaapissa.

nami-hiiri

Kommentit

Ladataan...