...vaikka eilinen vesisade vei lumet mennessään. Tuhma sade ! Joulumieli ei kadonnut kuitenkaan ! Hiirenkolon postilaatikko oli pullollaan joulua tänäkin aamuna 

Pitkä vanhanaikaisesti molemmistä päistä  ruusukkeiksi sidottu paketti on varmasti makea. Lapsuudessa kaikki tuollaiset sisälsivät makeisia .. Onneksi kaikki asiat eivät ole muuttuneet. Ja tuo toinen rasia, lähettäjän hyvin tuntien, sisältää jotain pienillä sormilla rakkaudella tehtyä.....nami-hiiri avaa paketit ensi lauantaina ennenkuin matkustaa .  

Tässä kortissa on hillittyä tyyliä. Sen on tehnyt ja taiteillut parhaillaan olevan SLY kierroksemme Emo.

Ihania paketteja, kauniita kortteja, hauskoja hiirikortteja ja kuorissa hiiren mieleen olevia joulumerkkejä, sekä postimerkkejä.

Oi, miksei ole jo Joulu !

Edit.: 18. joulukuuta 2012

Kortissa oli Ummun painettu teksti:

"Annan sulle piparin, jonka kätköön piilotin
sata joulusävelmää sydämessä helkkyvää!"

Kääntöpuolelle oli lähettäjä kirjoittanut itse erittäin osuvan ajatuksen:

"Ystävä rakas kuule tätä, tekemättä jotain jätä.
Näytä kiireelle kieli ja ota rento mieli. 
Muista tähdet ja taika ja unohda sitten aika."
 
Hiiri oli jo aamusta Royal -puuhissa ja tässä vaiheessa kääretorttu joutui jääkaappiin odottelemaan suklaista kuorrutustaan - kortin ohjeen mukaan , rento mieli oli vuorossa. Kuorrutus, koristelu ja kuvaus jäisivät huomiseen, koska päivänvalo himmenee...ja hiiri availi vielä lisää postiaan.
Seuraava kortti oli paikalliselta postilaitokselta, joka kiitteli siitä, että oli saanut kantaa hiirenkoloon postia ja toivoi, että saisi tehdä niin tulevana vuonnakin. Seuraava kortti oli kuppikakun kuvalla varustettu, johon oli painettu resepti - tämä oli lasten koulukaverilta. Ihanaa, kun aina muistavat. 
 
 
...ja tässä makeaa postia mukavalta slykaverilta. Tuo Jenkki oli hieno oivallus. Hiiri syö mielellään purukumia, mutta joutuu valikoimaan merkin tarkkaan, ettei se tartu ikävästi kahden hampaan aikoinaan pinnoitettuun pintaan. Jenkki xylitolilla on toinen, joka ei tuota ongelmaa. Vadelmaista ei hiiri olekaan vielä maistanut .
Tästä kuvasta unohtuivat paketin aivan ihanat pienet kultakulkuset, niin pienet ettei niitä voi olla kuin juuri hiirenkolossa . Ilmestyvät kyllä piakkoin tuleviin kuviin.

Taas on käsi sydämellä - ihania kavereita, ystäviä - kiitoksella !