Näihin 'lampaisiin' ihastuin kerran.  Pienehkö, hieman muotoiltu pulla, jonka päällä on murotaikinamainen kuorrute on hauska ja hieman erilainen idea! - Tuli aina mieleen Fazerin ja Ekbergin pieni rusinaton joulupulla, jonka päällä oli vaalea muropiparitähti. Kauan metsästin näiden alkuperäistä reseptiä vanhoista lehdistä, juuri tuon 'lampaan turkin' vuoksi.

Lammaspulla  6 kappaletta

Tarvitaan 500 g tavallista pullataikinaa totuttuun tapaan nostatettuna,

josta muotoillaan kuusi lammasta, kuvan osoittamalla tavalla.

Päälle laitetaan ennen paistoa seuraavaa sekoitusta turkiksi, ettei lammas vain palele uunissa :

100 g sokeria
60 g jauhoja
40 g voita 
2 rkl sitruunamehua
 
1 kananmuna voiteluun
ja
6 hasselpähkinää lampaiden silmiksi
 
Paistetaan  160°C  noin 20 min.
 
Tuoreena pulla on parasta ja tietenkin kylmän maidon kanssa nautittuna.