Tomaattia%20ja%20juustoa%20.jpg

Aamu oli aurinkoinen. Koiran kotona saa olla kuin kotonaan, vaikka aikataulullisesti hiiri elää koiran mukaan. Ulkona oli käyty, heitetty päivän ensimmäinen lenkki - ja koira oli ruokittu. Hiiiri kattoi itselleen aamiaisen isolle pöydälle, luki uutisia.......

Salvia ei välttämättä ole ollut peruspiirakan ohjeessa, mutta se antaa aromaatista tuoksua. - Hauska sattuma, koiran kodin aterimista löytyy mm. ruotsalaisen designerin, Jonas Bohlin "Salvia" -sarjaa, modernit mattapintaiset aterimet. - Turha nirsoilu mausteiden suhteen ei ole mistään kotoisin.  On hyvä käyttää jääkaapin tuoremausteet pois. Koloonsa hiiri ostaa kerralla vain yhtä harvoin edes kahta sorttia. Tämä kesä on harvinainen poikkeus, koska parvekkeella kasvaa kahdeksaa eri yrttiä.

Ricottapiiras%202.jpg

Italialainen Ricotta -tuorejuusto on aavistuksen murenevaista. Hiiri käyttää sitä usein pienissä lehtitaikinapiirakoissa kullankeltaisen tomaatin kanssa, milloin niitä on saatavilla. Piiraita, isompia tai pienempiä voi tehdä valmistaikinasta pakkaseen puolivalmiiksi. 

Näyttävän levypiirakan voi paistaa  kesävieraille pihalla, parvekkeella tai rannalla tarjottavaksi, latomalla keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatin puolikkaita riviin mausteisen ricottan päälle ja koristaa vaikka parin eri yrtin lehdillä.

nami-hiiri


 

Aamusta%20iltaan...jpg

Raikasta ilmaa ja kalorien kulutusta pitkin päivää !