Ensinnäkin kiitokset lähettäjälle!  Hän innostui hiirenkolon ylimääräisestä Wiltonin koristelumuotista. Se pääsi hyötykäyttöön !

Uusi käyttäjä oli kipittänyt postiinsa ja laittanut postileiman mukaan kirjeen matkaan viime perjantaina, 25. päivä. Tänään on maanantai ja se oli aamulla jo hiirenkolon 'taikalaatikossa'.

Kuvitelkaa! 

Kansainv%C3%A4linen%20Vastauskuponki%20-

Tämä on tosi kätevä tapa hoitaa pieniä muutaman Euron suuruisia maksuja maasta toiseen tai miksei kotimaassakin. Yhden tällaisen kansainvälisen merkin, jonka virallinen nimi suomennettuna on "Kansainvälinen Vastauskuponki", arvo on aina sama eli 1.95€ ja käyttöaikaa kuvankin merkissä on peräti vuoden 2017 viimeiseen päivään! Kaikkialla maailmassa normaali postit vaihtavat sen arvon mukaiseen ko. maan postimerkkiin tai hyvittävät postitettavan lähetyksen maksusta. Suomessa on  kauniita ikimerkkejä, todella kauniita vaihtuva-aiheisia postimerkkejä, Muumi -merkkejä - ja syksyllä tulossa mm. maailmanlaajuisen ennakkohuomion, niin hyvässä kuin pahassakin, saaneet 'Tom of Finland' -merkit. Mutta yhtäkään näistä ei voi käyttää esim. ulkomaisessa lomakohteessa, ainoastaan Suomessa, mutta "UPU = Union Postale Universelle" läpyskääpä voi! - No, herää tietenkin kysymys, että kuka kumma enää lähettelee kortteja, saati kirjeitä, kun voi hetkessä laittaa kavereilleen  'älykuvia' erilaisista vempaimista.....Noin se tietenkin on, mutta nami-hiiri on postien vakiasiakas; osin joutuu olemaan, osin haluaakin 'esittää vanhaa mummoa', jonka arkeen tuo suurta iloa matkaan laitettu, käsinkirjoitettu kortti... 

nami-hiiri