Taustalla soi kaapin alla olevasta keittiön radiosta sentimentaalinen uusseelantilaiselle John Rowlesille (s.26.03.-47) kuuluva ääni rauhallisen melodian siivittämänä: ”If I only had time…”. Uunissa paistuu pieniä kakkuja.  Paistoaikaa on vielä jäljellä, taikinan aiheuttama sotku on siivottu, astiat pesty, joten voi rauhassa keskittyä lauluun. No rakkauslauluhan se tietenkin on, mutta sanoitus osuva hiirenkolon puuhasteluihin ja  ajatuksiin :D. Nami-hiirellä on niin sanotusti ennakoivaa toimintaa käynnissä. Samalla  hiiri yrittää kuumeisesti miettiä, kuka laulun olisi levyttänyt suomeksi? Vai löytyykö kappale vain monen moisena karaoken tulkintana?
 
Ensi viikolla on Ystävänpäivä – annetaan aikaa ystäville – ennakoidaan hieman, niin ei tule edes aikapula , eikä tarvitse mietiskellä ainakaan sen vuoksi  ’ if I only had time’  eli mistäpä aikaa nappaisi.
 
Voitaikinasta popseja, sisälle on laitettava tosi säästeliäästi hilloa tai suklaata, jotta eivät näytä sotkuiselta uunista tullessaan, eivätkä putoa heti tikusta. Kokemusta on .
 
Kakkupohjalla muunnos  ranskalaisesta 'crème brûléesta' 
 
Hyvissä ajoin on tullut selailtua mainoksia, julkaisuja, esitteitä menneiltä vuosilta, joissa on hiirenkorva :D merkintänä 14/2. – Amerikkalaisissa lehtisissä on kirkuvaa punaista, eurooppalaisissa vaaleaa ja purppuraa, sitä samaa, jota on kirjan ”Purppuranpunainen hibiskus” kannessa.
 
 
 
Ja nami-hiiren omat ajatukset ovat vasta kehitteillä .