Todennäköisesti. Kukkien kuningattarilla murskataan jäätkin sydämen ympäriltä! Ruusun avulla pyydetään anteeksi, esitetään sanaton rakkauden tunnustus ja ties mitä. 

Nami-hiiren kukkien teko taukoaa ainakin pieneksi hetkeksi ja ihan ilman minkäänlaista kyllästymistä. On ryhdyttävä leivoskelemaan, jotta varasto pienenisi.  

Kuvassa kaikki on sokerimassasta ja Ullalta, SLY12 parilta, saatuja pieniä helmiä, joihin hiiri on selvästi tykästynyt myös koristeissa, ei ainoastaan kaulallaan. Punaiset helmet ovat Wiltonin joulukoristepurkin pohjalta noukittuja.

Vasemmalla oleva valkoinen ruusu on tehty englantilaisten harrastamaan tyyliin. Massa kaulitaan ohueksi ja siitä otetaan esimerkiksi 5cm halkaisijaltaan olevia ympyröitä muotilla 6 kappaletta. Tarvittaessa niitä hieman ohennetaan ympyrän yläreunasta eli 180°:ssa.

Ensimmäinen läpyskä kierretään rullalle, toinen sen ympärille  millin pari ylemmäksi, sitten seuraava....ja lopuksi hieman 'muotoillaan' syntyneiden terälehtien reunoja varovaisesti ja leikataan alaosan ylimäärä pois. Kädessä on aikalailla ruusua muistuttava kukka! Seuraavan kerran hiiri laittaa tipan pari elintarvike ruusuvettä massaan...

Kuvan kaksi muuta ruusua hiiri on tehnyt ensin oppimallaan tavalla pienistä terälehdistä muodostaen. Tästä tavasta nami-hiiri pitää enemmän. Ja se toimii marsipaaninkin kanssa. Silloin nami-hiiri pyörittelee pieniä tasakokoisia palloja, laittaa ne minigripin sisään ja muotoilee peukalonsa avulla ne ohuiksi terälehdiksi. Toisinaan niistä tulee vain liian ohkasia ja repeytyvät helposti.

Vaalean vihreä sokerimassa on valkoisesta tehty  omenan vihreän tomun avulla. Nami-hiiri  ajatteli  oikeasti  ehkä marmorointia, mutta tulos oli tämä. Lehti oikealla on luonnoton valkoisena, mutta ehkä sillekin löytyy paikka, jossain suklaisessa leivonnaisessa. Pieniä kukkia muuten syntyy ihan itsestään ylijäämästä.

Blogissa 'Kakkuterapiaa' oli käyty ostoksilla ja ostoksille suuntaa nyt hiirikin! Mielessä pyörii uusi kukkamuotti, pieni lehtimuotti, vaalea lila sokerimassa ihan vain kaiken varalle.... ja edelleen minikaulin, MUTTA se hankitaan ainoastaan, jos löytyy 'kiva' väri! 

nami-hiiri