Maustettu%20muffinssi%20%3ASLY30%3A4.jpg

 

Tämän kohta päättyvän SLY30 kierroksen leivontareseptejä on tarkoitus vielä toteuttaa. Se on hiiren mielestä aina ollut parasta kiitosta, jonka voi parilleen antaa onnistuneesta kierroksesta, mennen tullen. Lisäähän   voi nytkin tehdä pitkin kevättä maininnalla mistä resepti tai mitten siihen on päätynyt.

 

Eilen oli hiirenkolon varsinainen leivontapäivä. Se ei onnistunut suunnitellusti, koska jauhot loppuivat ja sunnuntaisin ei hiiri saa hankittua mistään lisää ilman 30 min tai tunnin matkaa. Se ei olisi ollut ylivoimainen suoritus.…..ajatuksena oli tehdä minimunkkeja tai kookosbebeitä. Jokin muukin purnukka ammotti tyhjänä. Aurinko houkutteli joenrantaan lenkille kaupparetken sijaan. 

 

Leivotaan-lehti%20%3ASLY30.jpg

 

"Leivotaan"  -julkaisun aamiaismuffinit houkuttelivat. Oli vain tehtävä pieniä muutoksia. Eilen höylätyt juustoruusukkeet korvasivat parmesaaniraasteen, iota olisi voinut raastaa jääkaapin palasesta. Kurpitsa oli marketin lukkojen takana, samoin sen siemenet! Mutta purkinpohjien sekalaiset jauhot yhdistäen, parvekeansarin yrtit ja paperiformut taikoivat aivan maukkaita juusto-yrttimuffinsseja! Kivaa vaihtelua porkkanakakulle sunnuntain eri hetkiin. - Eikä minimunkit käyneet enää sunnuntaina edes mielessä.

 

nami-hiiri