Ilmassa on kieltämättä ollut pientä jännityksen poikasta, kun nami-hiiri on odotellut SLY11 kierroksen toukokuun pakettiaan. Rauhallisuus on palkittu tänään ja oikein auringonkukin.

  

Matka oli kestänyt viikon. Paketista löytyi keltainen kukkapaketti ja siihen soinnutettu kortti ! Uskokaa tai älkää, niin avasin kirjekuoren ja luin kortin ensin, joskin sakset kädessä valmiina avaamaan itse pakettia. Siinä uusi SLY-ystäväni kertoo, miten selviää yllätysvieraista ja on kirjoittanut jopa reseptin 'kääretortulle'. Hän on lukenut blogiani ja havainnut mistä pidän, mitä osaan tai mistä voisin nopeasti suoriutua. - Yllätysvieraiden soittaessa matkapuhelimesta oven takana: "Onko kahvi jo tippumassa?,  on mutkikkuus unohdettava. 

'Sunnuntai, jotta onnistuisit aina' 

'Cappucinomousse suklaahipuilla' - tätä voisi syödä aina 

'Sallisen Suklaaströsseli' - tarpeellista torttu- ja jäätelökesään 

'Fazerin leivontasuklaa' - hieno tuote, jota en ole itse kokeillut

'Tupla red' -  on kokematon tuttavuus 

'Geisha dreamy caramel' - uusi tuote minulle

'Da-Capo' -  suuri rakkauteni

ja sitten 'kaunis koukku' jolle löytyy varmaan parempikin käyttö, mutta nyt ripustan siihen hetkeksi 'maalaishiiren', että rauhottuu.

Sydämellinen kiitokseni, SLYni! Olet huomaavaisesti ajatellut ja noudattanut kierroksen tämän kertaista teemaa kootessasi ' Helppoa ja nopeaa vierasvaraa' pakettia. Näillä uskon suoriutuvani.

"Katso miten hyvin sopii väreihini. Saanhan?"

Näin muistelen käyneen joskus aiemminkin, kun lapset olivat pieniä ja olivat löytäneet kaapista 'vierasvaraksi' tarkoitetun pikkuleipä- tai konvehtirasian!

nami-hiiri