Meloni-pizza%20.jpg

Keski-Euroopan kesä on ailahtelevainen. Pohjoisen kesä kuin suoraa jääkaapista, jos lehtiin on uskominen. Pitää ehkä kilauttaa kavereille ja tarkistaa, josko saapuva Juhannus on viime vuoden tapaan oikeasti kylmä. Mutta vesimelooneja on pilvin pimein saatavilla. Hiiri osti minikokoisen pallon, ehkä ajatellen että sisällä ei olisi lainkaan siemeniä.....Keltainen olisi ollut siemenetön, mutta jalkapalloakin suurempi.

Aamupalana%20pizza%202%20.jpg

aamupalapizza%204.jpg

Amupala syntyy pizzamaisesta meloonikiekosta ja 'mitä kaapissa on' -ajatuksella: fetaa, vaaleanpunaista inkivääriä, leikkeleitä, oliveja, rypäletä, parvekkeelta yrttejä.... 

Marja-melonipizza%20.jpg

Pienen vesimeloonin siivusta hiiri teki itselleen iltapäiväksi kevyen jälkiruuan marjoilla, kirsikkatuorejuustolla. - Isomman hedelmän kiekon voisi mainiosti leikata kolmioiksi pizzalohkojen tapaan tarjottavaksi ja päällystää enemmän pizzamaisesti naposteluun kesämökillä ja kesän pihajuhlissa.

Aivan ihanan pizzamaisen piirakan saa ohuesta piiraspohjasta ja hedelmistä. Hiiren marketin litistetyt persikat ovat raakoja. Ne saavat odottaa auringon ilmestymistä ikkunan taakse.

nami-hiiri