image-normal.jpg

image-normal.jpgimage-normal.jpg

Näin ihanan paketin sain eilen. Lämmin kiitokseni salaiselle leivonta ystävälleni! Vaikka kuvat puhuvat puolestaan, niin nami-hiiri kirjoittaa kyllä tekstiäkin - pienellä viiveellä. - Muutamat tunnit myöhemmin - ja nyt on se hetki.

Eilen posti oli jättänyt sinivalkoisen paketin niille varattuun osioon. Hiiri oli ollut postissa ja kun näki paketin arvasi sen olevan salaiselta leivontaystävältä. Hiiri oli mielissään monella tapaa. Emolle hiiri oli ilmoittanut jo ennen kierroksen alkua, että haluaa olla mukana, vaikka kotiutuu vasta joulukuussa. Tämän vuoksi sly-pari saisi pakettivapaan kuukauden heti alkajaisiksi.

Nyt oli joulukuu, kierroksen toinen osa meneillään ja ajatuksia uuden vuoden leipomuksiin rinkiläisten mielessä. Sopivia reseptejä salainen parini oli kerännyt lehdistä:

- Feta-persiljarullat - Lämmin bataattisalaatti - Katkarapuruukku - Texmex-perunamuusivuoka

 Makeampaa osuutta edusti - Napoleonin piirakka sekä Marjasmoothie

Lisäksi osa resepteistä oli mukavasti painettu astiapyyhkeisiin. Yhdestä löytyi kolme ohjetta: pulla, pannukakku ja  brownie ja toisessa luki "Vadelma-mustikka cupcake".

Kuvista näkee mukana olleet mausteet erilaisiin resepteihin. Kirjeessään ’sala-ystävä’ huomauttaa, ettei vaniljatangoille ole nyt varsinaista kohdetta, mutta halusi kuitenkin antaa ne minulle. Huomaavaista! Nami-hiiri käyttää sellaisia hyvin usein leipomuksiinsa.

Nyt on reseptejä mistä valita! Parin perin kainoon toiveeseen: ”Toivon mukaan joku ideoista pääsee kokeiluun asti” vastaan,  että muutama aiheutti jo sellaisen nälän, että oli tässä välissä käytävä jääkaapilla U. Se on perin harvinaista, että nami-hiiri keskeyttäisi jonkun työnsä. 

Lämmin kiitokseni, salainen leivontaystäväni! Paketti oli selkeästi koottu. Erilaiset herkut erilaisiin hetkiin, jotka antavat valintaan mahdollisuuksia.

nami-hiiri

Terveiseni ’Kukkukellojen maasta’ ! Kynttilät  on syttytetty juhlivalle Suomelle!