Humbuugin%20tervehdys%201-normal.jpg

Aivan ihastuttava pehmyt huovutettu hiiri saapui kirjekuoressa aamulla! Sen matkaa oli arvatenkin pidentänyt mennyt Pääsiäinen. Mutta riemastuttavaa ihastusta ihmiskäden taidoista se sai osakseen tänäänkin. Oikeasti sen tehtävä on pitää keitetty kananmuna lämpimänä, mutta hiirenkolossa siitä tehtiin myös 'maisteluavustaja'!

Käsi sydämellä lämpimät kiitokseni - Sara, Jere, Roni ja ihanan hiirulaisen tehneet SLY25 kierroksen parini taitavat kädet!

nami-hiiri


nami-hiiren pähkäilyjä viivyttelyyn kirjekuori kädessään:

Humbuugin%20tervehdys%202%20-normal.jpg

Hauskoja postimerkkejä oli riittämiin 1.lk postitukseen, joka varmuudeksi on vahvistettu kuoren päällekin. Hiiren veikkaus on, että mahdollisesti viisi, ehkä kuusi  vuorokautta kirje on loikoillut Suomen päässä pääsiäisen vuoksi ja sitten vasta lähtenyt lentoon. - Tuli mieleen kyllä sekin, että lajittelussa on saattanut käydä virhe postimerkkien 2 lk merkinnän vuoksi. Ehkä virkailija oli unohtanut putsata silmälasinsa. Tätä ajatusta puolustaisi samana päivänä lähetetty 2 lk lähetys, joka myös saapui aamulla. -  Mutta lämmittäjä-hiiri on nyt keittiön pöydällä, ehjänä ja tyytyväisenä!

n-h