Meneillä olevassa SLY21 kierroksessa oli marraskuussa vapaehtoinen extratehtävä.  Oli tarkoitus valmistaa "Miss SLY", joko muffinssina tai kuppikakkuna. Tämän kierroksen salaiselta pariltaan nami-hiiri oli saanut muutamia mukavia reseptejä. Parini oli tainnut sirotella keijupölyä mukaan, koska niistä jokainen  kokeiltu onnistui ja maistui !

"Miss SLY"  leikkimieliseen leivontakilpailuun osallistuttiin anonyymisti ja hiiri osallistui siihen tällä kuppikakulla. Kisa oli hauska ja erityisen mielenkiintoisa, sillä kovin montaa kuppikakkua ei ollutkaan aiemmin syntynyt. Suurin pulma oli anonyymisti osallistuminen. Se mutkisti asiaa hieman.

Ihana koirakaverini emäntä, Rakas Tytär, oli vienyt minut eri liikkeisiin samalla viikolla. Kävellessämme hän oli itse ehtinyt ehdottaa vaikka mitä, mutta kaikkea oli ja hieman liiankin kanssa.....  Olisin saanut valita mitä ikinä halusin, kuvitelkaa! Hänen tietämättään olin miettinyt slykisailua ja pähkäillyt pääni puhki miten voisin osallistua, kun hiirenkolon ja osin tyttärenkin lautaset, tarjottimet yms. sopiva rekvisiitta oli moneen kertaan jo eri postauksissa käytetty. Kun katse oli kohdannut tämän sievän jouluisen ja pienen esineen, Villeroy & Boch -liikkeessä, se oli siinä. Ja samassa hiiri jo näki siinä kuppikakkunsa hymyilemässä - juuri noin kuin se tässä nyt on. Pieni samaan sarjaan kuuluva lautanen oli puikahtanut samaan pakettiin!'

Kotona hiirenkolossa sitten 'keijupölyllä' varustettu paistos valmistui ja hieman jo ikääntynyt valkoinen sokerimassa taipui kuitenkin ajatusten mukaisesti, samoin vielä vanhempi vihreän massan loppu lehdiksi. Kirsikat olivat tuoreita. Olivat vain odottaneet tilaisuuttaan......sokerihelmiä löytyi purkkien pohjalta kahta eri kokoa. Pari ainakin kieri pöydällä ja hypähti lopulta lattialle, joutuen myöhemmin imuriin. Mutta ihan uutta hiirelle oli sabluunalla painettavan kuvion kokeilu! Kuviokaulin on tutumpi asia. Testimielessä tulevaksi Jouluksi hankitut vihreät folioformut saivat osallistua kisailuun juuri värinsä vuoksi. 

.....ja miten "Miss SLY21" kuppikakku/muffinssien kisailussa sitten kävi ? Siitä voi lukea täältä.

Hiiri kiittää ja kumartaa "Joulua" äänestäneitä rinkiläiskavereitaan ja iloitsee voitostaan!  

Onnellinen nami-hiiri