Vuoden tähtihetkiin ja tulevaan jouluun pääsee ainakin

'Tinuski'

tekemään piiraita uudella, valkoisella muotillaan. Onneksi olkoon ! 'Furio' oli vahdissa, kun syötin numerot 1 ja 40 Randomille (random.org). 

Nami-hiiri oli kirjoittanut myös kaikkien mukavien osallistujien nimet pieniruutuiselle paperille, tehnyt niistä rullia ja laittanut lasipurkkiin. - Siinä vaiheessa niistä ei näkynyt kirjoitusta, kuten huomasin nyt kuvaa laittaessani. Toimitus oli niin 'jännittävä', ettei tuollaiseen kiinnittänyt mitään huomiota. - Kansi oli suljettu hetkeksi ja sitten rullasimme Iittalan purkkia työtasolla, hieman pelokkain mielin. Jos purkki päättäisikin kieriä lattialle, mitä selitettäisiin koiran Emännälle ? Kaikki meni kuitenkin hyvin. Avattiin kansi ja poimittiin kolme rullaa pöydälle. Niissä luki, että...

....'Marilee', 'mehiläinen75', 'Kyökkis'

Onneksi olkoon!

Keksimme teille jotain pientä joulutorilta-

Kaunis kiitos kaikille kommentoijille!

Ihania joululauluja oli kaikkien mielessä. Muutama oli ihan uusi tuttavuuskin ! 'Varpunen Jouluaamuna' on kaunis ja tunnelmallinen sanomaltaan, vaikka se on surullisin mielin aikoinaan syntynyt. Koti-ikävää oli taas potenut, Topelius, viettäessään joulua Italiassa. Siitä ikävästä syntyi 'Sylvian joululaulu'. 

Nami-hiiren listaan kuuluu oikeasti 64 joululaulua, joista joulumieli alkaa. Ne soivat hiiren nokkahuilusta ihan tunnistettavasti. Ne soivat myös radiosta, iPodista ja CD:ltä. Hyräilyksi tarttuvia iloisia, reippaita, kuten 'Petteri Punakuono' tai 'Pikku-Rumpalipoika', ja lapsuuden tunnelmaa, joissa on monta kaunista ruotsalaista sävelmää. Toki joukossa on paljon muitakin ulkomaisia kauniita sävelmiä, joita moni oli maininnut. Mutta 'sinfonia'-Sibeliuksen kauniit, herkät joulusävellykset ovat erityisesti lähinnä sydäntä, sekä monta Vesa-Matti Loirin upeaa tulkintaa!

nami-hiiri