suklaakuusi%202%20.jpg

Kahvilautanen on aika hyvä korvike erikokoisten suklaisten läpysköjen tekoon. Jäätelötöttöröä hiiri kaipaili, mutta tyytyi kapeampaan tuuttimuottiin. - Usein se suurin haaste tekemisissä, missä tahansa, onkin juuri oikeiden 'työkalujen' korvaaminen. Miksi pitäisikään hankkia aina uusia tarvikkeita? Monasti pärjää ihan hyvin ilman uusia ostoksia, joiden ansiosta lisäkaappien hankinta tulisi ennemmin tai myöhemmin ajankohtaiseksi !!

suklaakuusi%201%20.jpg

Koiran kotona syödään paljon erilaisia siemeniä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Tällä kertaa viime mainittuja piti pieni pussillinen hankkia väriksi.

suklaakuusi%203%20.jpg

Aamulla 21. joulukuuta: Yö on väistynyt kirkkaana nousseen aamun tieltä. Koiran kodin hiirenharmaa seinä tuo leipomuksen kuin leipomuksen parhaiten esille. Sen on nami-hiiri aiemminkin huomioinut. Epäsymmetrisyys tuo oman viehätyksensä koristeeseen, samoin kokonaiset mantelit ja pähkinät, jotka antavat pirteyttä ja tunnelmaa.  Tästä syystä kiekot hieman keikkuvat koristeidensa painosta. Alimman kiekon halkaisija on 11cm. - Hiiri pitää oikeasti enemmän kyllä 'palikkakuusesta', joiden silikonimuotteja Leivontafoorumi jakoi parit lohdukkeeksi marraskuussa haasteosallistujilleen. 

Sitten olisi mielessä vielä 'macarons' -puu. Siihen tarvitaan kakkusia aika monta......mutta kolme väriä korkeintaan.

nami-hiiri  Torontossa