kuvWilton%20putket%20-22-normal.jpg

Ensin tuli mieleen mainoksien kuvia katsellessa - kiva kesälelu lapsille ja lapsenmielisille aikuisille! Idea on ollut markkinoilla jo hetken, ja niinpä leivontaan, sekä häihin, että lastenjuhliin keskittyneissä lehdissä on monipuolista ideatarjontaa.

Leipovalle nuorisolle järjestetty 1. SLY -kierros sai kannustajaksi/tukijakseen laatumerkkejä ja tasokkaita leivontatarvikkeita myyvän Confettin. Rinki toivottavasti kisailee putkikakuillaan heinäkuussa!

Nami-hiiri on hankkinut itselleen nyt matkallaan muutaman paketin näitä putkia, neljä per pakkaus ym leivontatarviketta, sekä  leivontajulkaisuja hiirenkoloon tuliaisiksi. Mahdollisesti hiiri joutuu ostamaan toisen matka-askin niitä varten. Eihän tässä niin pitänyt käydä !? Hiiri muistelee niitä aikoja toisinaan haikeudella, kun lensi mennen-tullen vain käsilaukku kainalossa !

putkikakku%202%20-normal.jpg

Tämä oli ensimmäinen harjoitelma - pakkasesta yksi muffinssi siivutettuna, mansikoita muutama pikkupalasina ja siivuina, kermavaahtoa. 

image-normal.jpg

putkikakun%20mansikkakukat%2022-normal.j

Tässä seuraava harjoitelma hieman enemmän ajatusta omaavana - muffinssia, appelsiinihyytelöä, mansikkakuutiota, suklaista vaniljapursotusta jälkiruoan lopusta, mansikkasiivuista muotilla painettuja kukkia, tosin mansikat olivat liian kypsiä hiiren ajatuksiin. -  Pikkurypäleet ovat varuilta lähistöllä, jos energia hiipuu!

nami-hiiri