Lautanen%20b%20.jpg

 

Lautanen%20c%20.jpg

 

Vihanneslautanen pipariformujen avulla !

 

Tuorekurkkua viipaleina ja ohuina suikaleina, kevyesti keitettyä porkkanaa, puolukkamehussa pyöritettyjä vaaleita balsamico -helmiä…rullattua kesäkurpitsaa…vohvelimurskaa - niistä on

nami-hiiren aamu osittain rakennettu !

 

Lautanen%20a%20.jpg

 

nami-hiiri

 

Edit.: 02.10.2016

 

Mm. Hiiren blogiystävä 'Pullahiiri' kyseli, joten vastaan tänne postaukseen suoraan. Toistaiseksi olen ostanut Zürichin markettien erikoisherkuista ( Suomessa oletettavasti: Stockmann Herkku, Kauppahallit ) valmiina pienissä purkeissa, mutta niitä voi tehdä myös kotikeittiössä:

Ainekset:

100 g balsamiviinietikkaa
1,5 g agar agaria   Huom! liivate ei käy.

Öljykylpy helmien muodostusta varten:

1-2 dl ruokaöljyä, esim. rypsiöljy perusteellisesti kylmennettynä

Hyvä ohje: 
http://www.soppa365.fi/resepti/68361/helpot-balsamicohelmet/

n-h