Insanity 
 
                                                                    Aleksi                                                                                                     

 Kaunis kiitokseni teille kaikille

KAIJA, KAKKUKIMARA, INSANITY, MINTCHOCOLATE, ALEKSI JA EBE !

Oli puhdasta iloa saada 'työskennellä' hetki teidän kanssanne. Hauskaa vaihtelua myös allekirjoittaneen 'makeaan' arkirutiiniin !

Kilpailu oli pienimuotoinen monesta eri vaiheestaan huolimatta. Yhteinen nimittäjä löytyi paketeista ja murustuneista vadelma-pikkuleivistä, jotka tavalla tai toisella olivat löytäneet kuitenkin tiensä ideoihinne. Mukavaa ! Joku oli käyttänyt kaikkia 'raaka-aineita' ja joku vain osaa. Mutta näin oli tarkoituskin, vapaan valintanne mukaan. Osallistuminenhan oli myös vapaehtoinen, siitäkin huolimatta, että pakettini oli saapunut. - Voisiko  päätellä myös jotain teidän osoittamaa mielenkiintoa kisaa kohtaan, kun aikaa oikeasti olisi vielä kokonaista 2 päivää !!

Joku kisaa seurannut tai satunnainen lukija, sai ehkä hyviä ideoita omiin leipomuksiinsa. Usein olemme omiin resepteihimme jumiutuneita.  Joskus on paikallaan katsoa vanhaa ja varmaa reseptiä uusin silmin.

Oli hieman yllättävää, että kaikki kuusi kilpailuun tehtyä leipomusta olivat keskenään aivan erilaisia. Ja toisaalta se ei ollut lainkaan ihme, jos on hiemankin seuraillut blogejanne. Kun ihminen on jostain kiinnostunut hän tekee ja keksii uusia ideoita, asioita tai soveltaa keittokirjojen reseptien antamia viitteitä. Keittiössä hääräileminen on mitä suuremmassa määrin jatkuvaa luomistyötä. Se vaatii myös kekseliäisyyttä, kun pussin pohja näkyy ja  kauppa on kaukana tai kiinni. Ehkä niillä rikkoutuneilla kekseilläkin oli jokin tarkoitus, siitä huolimatta, että olisin suonut niiden olevan ehjiä.

Iloitsin myös siitä, että olitte käyneet kannustamassa kanssakilpailijoitanne heidän blogeissaan. 

Pienen hetken,  pikkuriikkisen tuokion mietittyäni, tein oman poikkeavan ratkaisuni. Jokainen 'loihdinta'- käyttääkseni alkuperäistä naivia ilmaisuani ja tekijä tuotteen takana ansaitsevat palkinnon ! Ajatus sinällään ei ole outo, ei edes uusi, sillä jossain suuressa kansainvälisessä kilvassa, ne olisivat aivan varmasti jaoteltu eri osioihin, kakut, jälkiruuat, makeiset....Juuri päättyneen Pariisin Salon du Chocolat teemana oli tänä vuonna muoti. Sinne emme olisi päässeet näillä tuotteillamme. Mutta vain siksi, ettei kukaan teistä ollut tehnyt esim. suklaasta kenkää. tai keksimurusilla koristeltua suklaapuseroa. Aivan varmasti se teiltäkin onnistuisi - muutamia parittomia 'Tuhkimo'kenkiä olen havainnut kyllä blogeissanne.

Olen valikoinut samantapaisia, mutta en identtisiä palkintoja, jotka pakkaan huomenna. Sen jälkeen laitan vasta postituslaput päälle, joten 'kuka saa mitäkin', jää nähtäväksi. Teen tämän postitusoperaation nyt sitä mukaa, kun saan osoitteenne. Tokihan minulla ne ovat, mutta unohtuivat omalle pöydälleni. Palaan kotiin vasta kuun vaihtuessa.  

Koira-ystäväni heiluttelee häntäänsä, lähdemme lenkille. Mietimme uusia kujeita, ehdottomasti vain hauskoja !

 Parhain terveisin, suunnattoman iloinen      

  nami-hiiri