Ankanmuna%201%20.jpg

Ankanmuna%20%205%20.jpg

Hanhenmunassa riittää koristeltavaa ja maalattavaa pintaa neljä kertaa enemmän tavalliseen kananmunaan verrattuna. Ja mikä parasta, paksukuorisena ne eivät mene helposti rikki! Mutta tästä jäitte mukavat lukijani paitsi: kun hiiri avasi tiukkakorkkisen nonparellipurkin kantta..hupsista.....yksi toisensa jälkeen kieri kaatuneesta purkista iloisesti pöydän pinnalla kohti reunaa ja lopulta tekivät benji hyppyjä olohuoneen lattialla...olohuoneen iso ruokapöytä on hyvän korkuinen työskentelyyn ja tuoli mukava istua pitkäänkin... 

Ankanmuna%204%20.jpg

Ankanmunat soveltuvat leivontaan, kun muistaa, että yksi on puolitoista kertaa suurempi kananmunaa, mutta hanhenmunia ei paisteta. Ne tyhjennetään ja askarrellaan pöytäkoristeita. Sitä vastoin hanhenmaksa on monelle herkkujen herkku, kevyesti pannulla pariloituna, rapean salaatin ja leivän kera. Pirteäksi piristeeksi nokare makeaa hyytelöä. Kerrassaan hurmaavaa!

nami-hiiri